Slogan-2

Annelette Hamming

Annelet

 

Na mijn studie kunstgeschiedenis in Leiden en een postdoctorale opleiding journalistiek aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam ben ik ruim 20 jaar werkzaam geweest als redacteur bij een kunsttijdschrift. In 2011 ben ik op verzoek van Jeroen overgestapt naar Bosscher & de Witte, waar ik als interviewer bij CQI onderzoeken aan de slag ging.

Dankzij een opleiding coaching en counseling en vrijwilligerswerk bij de telefonische hulpdienst Sensoor, ben ik getraind in goed luisteren en doorvragen. Ik ben me nu aan het specialiseren in de uitvoering van CQI onderzoeken van begin tot einde, van gegevens verzamelen tot rapporten maken.

 

Het leveren van een bijdrage aan de kwaliteitsbewaking en -verbetering van de zorg vind ik een uitdaging, en daarbij het contact met al die verschillende mensen met hun eigen verhaal is ontzettend boeiend.

 

Annelette persoonlijk

Geboren en getogen in Amsterdam, ben ik na mijn studies in Breda terechtgekomen. Daar ontmoette ik mijn man (net als ik import) en we wonen - met dochter en zoon  - met veel plezier in 'het Ginneken': vroeger een dorp, sinds 1942 deel van Breda.

Vlak om de hoek bij een grote boekwinkel, want lezen is een van mijn grootste hobbies. Favoriete onderwerpen? Geschiedenis, kunst, reisverhalen (vooral over het Verre Oosten, waar ik vroeger veel gereisd heb), maar ook romans en verder alles wat er over Afghanistan geschreven wordt, het land dat me al sinds mijn jeugd intrigeert en dat ik in 2009 bezocht.