Slogan-2

Joris van de Lande

 

Begin 2012 heb ik de studie bedrijfseconomie afgerond aan de Avans Hogeschool te Breda. Na mijn studie ben ik via mijn schoonmoeder in contact gekomen met Jeroen Haamers en B&W.  Jeroen heeft mij vervolgens aan Marc de Witte voorgesteld. Omdat zowel Jeroen als Marc geschikt werk voor mij hadden liggen, ben ik sindsdien werkzaam bij B&W.

In de zomervakanties heb ik vaak vakantiewerk gedaan voor bedrijven die in deze sector werkzaam zijn en ook mijn afstudeeropdracht heb ik gedaan voor een organisatie die in deze branche werkzaam is.

 

 

Ik heb altijd al interesse gehad voor financiën en de zorgsector, dat zijn dan ook de gebieden waarop ik ingezet ben. Vanzelfsprekend was ik dan ook enthousiast dat ik aan de slag mocht bij B&W.

Ik ben gestart als junior adviseur met als specialisaties ZZP-financiering, kostprijs- & formatieberekeningen. Ik hoop bij B&W veel te leren, ervaring op te doen en uiteindelijk door te groeien naar het brede(re) advieswerk binnen B&W. Tevens ondersteun ik Jeroen, Corine en Annelette in hun werkzaamheden met betrekking tot de CQI onderzoeken.

 

 

Joris persoonlijk

Ik ben geboren en getogen in Breda. De grootste passie in mijn leven is voetbal. Sinds mijn vijfde jaar zit ik op voetbal en speel momenteel bij Untitas ’30 in Etten-Leur. Daarnaast houd ik van lekker eten. Ik kan erg genieten van het bereiden van een lekkere maaltijd en deze te nuttigen met vrienden, familie of mijn vriendin. Vooral de Italiaanse keuken spreekt mij erg aan (pizza & lasagne). Tot slot is familie erg belangrijk voor mij en ben ik blij dat ik hen vaak kan zien.