Slogan-2

Persoonlijke interesses

Mocht u dit willen, kunt u op deze pagina op een wat andere manier kennis maken met de mensen achter Bosscher & de Witte. Hieronder zijn verschillende links opgenomen van zaken die ons in ons persoonlijke leven ook bezig houden en die we een warm hart toedragen.

Colina Tropical

Wilt u ook genieten van een echt bijzonder vakantiehuis, op 10 kilometer van de Spaanse kust (Almunecar). Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De ligging van het huis is 'puur natuur' en is geschikt voor 6 personen. Een aanrader volgens Marc!

Batmobile

Jeroen is al sinds 1983 zanger/gitarist van de beste Rock & Roll band van het land. Rockabilly in de hoogste versnelling op internationaal niveau........waarschuwing: alleen geschikt voor mensen met een sterk gestel.

Marc en het weer

Marc was als jongetje al helemaal gek van weersvoorspellingen en -ontwikkelingen. Zijn favoriete sites om alles over het weer te vinden, zie je hiernaast. De site 'sneeuwverwachting' bekijkt hij als wintersport-liefhebber met name in de maanden november tot en met februari. Er staat dan ook veel over het winterweer in Nederland vermeld.

weer

Effe anders

Alhoewel Marc past op zijn 43'ste is gaan koffie drinken - daartoe 'gek gemaakt' door een espresso drinkende vriend in Italië - geniet ook hij inmiddels van zijn dagelijkse bakje 'pep', ontspanning en 'leut'. Blij verrast was hij dan ook om in hartje Ede een zeer plezierige koffie-zaak te ontdekken die nét als Bosscher & De Witte net EFFE ANDERS met product en cliëntèle omgaat. De heerlijke koffie's kunnen in elke gewenste hoeveelheid en zowel ge- als ongemalen besteld worden.

Navigasoft

Navteq routeplanner cd's via uw dealer zijn niet goedkoop. Deze zeer vriendelijke jongeman heeft een webiste-winkel en is gespecialseerd in navigatie-apparatuur en software. Zijn prijzen zijn méér dan aangenaam.

Biologisch en plaatselijk eten!

Lekker en verantwoord eten is voor ons belangrijk. Graag biologisch maar.... ook nog het liefst dichtbij geproduceerd. Voor heerlijk kalfsvlees (en biologische wijn) kun je terecht bij Ecofields in Wekerom. De kalfjes gaan elke dag naar buiten en krijgen verantwoord voer. Vooral de rollade en de entrecotes zijn aanraders en.......ze hebben ook biologische bitterballen.

Wel eens kaas geproefd van melk van Jersey koeien? Niet...dan heb je iets gemist. De kaas die niet mag ontbreken op een kaasplankje. Kijk voor meer info op http://www.remeker.nl/ of klik op het kaasje rechts

Nu de supermarkt nog, de kleinste supermarkt van Ede en geheel gevuld met duurzaam geproduceerde artikelen vindt u in Zorgboerderij Makandra. Ze hebben een eigen groente-/ fruit en bloemenkwekerij. De eitjes gelegd door een oud-Barnevelds kippenras zijn zeldzaam lekker. Verder worden er in de winkel producten verkocht, die lokaal zijn geproduceerd door derden, zoals vlees, kaas en paddenstoelen.

Vinoblesse; biologische wijnen

Als klant van Bosscher & de Witte weet u het vast, Jeroen houdt erg van wijn en selecteert elk jaar een speciale kerstwijn. Ook richt hij graag zijn vakanties in op het bezoeken van spannende wijnstreken. Hij is altijd op zoek naar lekkere wijnen, liefst ook doordacht en biologisch verbouwd. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om in Frankrijk, Duitsland, Italie of Spanje uw eigen wijn te gaan proeven, is bijgaande wijnleverancier een absolute aanrader. Als u interesse heeft in een importeur van biologisch verbouwde wijnen die ook nog eens fantastisch smaken, is dit een perfect adres!

Energie!

Marc is helemaal gek van alles wat met energiebesparing te maken heeft. In zijn hele huis heeft hij dan ook op steeds meer plekken led-verlichting of AAA-aparatuur (meest zuinige energielabel) staan. In zijn zoektocht naar goede halogeen-lampjes-vervangers is hij op twee webleveranciers gestuit die het volgens hem helemaal snappen en ook eerlijk zaken doen. Beide firma's leveren zelfs dimbare led-lampen. Zijn tip: kies altijd voor powerled's (die zijn weliswaar 2x zo duur als de led-lampjes met heel veel kleine led's, maar leveren véél meer licht).

Marc kan eindeloos wegdromen bij het bedenken van hoe hij gebruik kan maken van 'eindeloze energiebronnen' (zon, wind). Inmiddels heeft hij dan ook 2 sets met zonnepanelen (inclusief Senter-Novem subsidie) op zijn dak liggen. Daarnaast is hij 2 jaar bezig geweest met het voor elkaar krijgen van een windmolen die ook teruglevert aan het electriciteitsnet. In die markt wordt nog héél veel rommel aangeboden en ontbreekt deskundigheid. Op één firma na, waarmee het (uit)eindelijk gelukt is. De eigenaar van de firma is een doorbijter die zèlf na heel veel testen en uitproberen nu de ideale set levert tegen een hele nette prijs.

Marc houdt van het combineren van het 'zachte' (processen) en het 'harde' (cijfertjes). Vanuit die interesse is hij altijd bezig met passen-en-meten hoe e.e.a. nóg kosten-efficiënter kan, óók in zijn privé-situatie. Fijne steun nodig bij jouw hypotheek (oversluiten). Ga dan naar ESTAETE. Als specialist op het gebied van hypotheken en verzekeringen staan zij u graag met onze raad en daad terzijde. Erkend financieel adviseurs Marcel van Brakel en Bert Huisman die beiden al jaren werkzaam zijn in de financiële sector, zullen u hiervoor graag van dienst zijn.