Slogan-2

Preferred partners

Voor onze preferred partners geldt dat, indien u meldt via ons bij hen terecht te zijn gekomen, u in aanmerking komt voor een aangepast tarief of aangepaste voorwaarden.

 

Albij

AlBij administratieve dienstverlening, specialisten in de sector VV&T

Samenwerking BOB Advies en Bosscher & De Witte in de BOB Huurtool

Met de ingezette ‘extramuralisering’ door de overheid kunnen nieuwe cliënten met een lichte zorgbehoefte; categorie ZZP 1VG, 2VG en (met ingang van 1 januari 2015) 3VG, niet meer intramuraal opgenomen worden. Deze cliënten moeten zelf gaan betalen voor hun huisvesting. BOB Advies heeft hiervoor een tool ontwikkeld waarmee, door het invullen van een aantal parameters, inzicht kan worden verkregen in de financiele situatie cq. de bestedingscapaciteit van huurders; http://www.bobadvies.nl/huurtool/ 

 

ABC Ede

ABC Totaal Ede is hét fiscaal advieskantoor en administratiekantoor dat zich heeft gespecialiseerd in het kleinbedrijf. Al meer dan 20 jaar is ABC Totaal het fiscale en administratieve verlengstuk van kleine ondernemingen. Of het nu gaat om het voeren van uw administratie, samenstellen van jaarrekeningen, verzorgen van fiscale aangiften of andere ondernemerszaken. Wij werken met een uniek administratieprogramma, speciaal ontwikkeld voor kleine bedrijven. Zo wordt boekhouden een stuk slimmer. 

Nedap

De ontwikkelaar van de iO een registratietool voor zorg-/urenregistratie.

Dorcas


Dorcas is een internationale hulporganisatie die actief is in achttien landen in Oost-Europa en Afrika en daar 185 projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Eén van de speerpunten van Dorcas is zorg voor ouderen in ontwikkelingslanden. Mensen van 55 jaar of ouder die niet meer in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, ontvangen materiële hulp en medische zorg. Kijk op www.adoptagranny voor meer informatie.

Dorcas

ICT Kropman BV Installatietechniek

De afdeling communicatiesystemen van Kropman is een systeemintegrator die merkonafhankelijke totaalconcepten levert op het gebied van spraak, data, alarmering, domotica en infrastructuur voor de gezondheidszorg.

Patisserie Unique

Unique is de producent van de Bouwsteentjes en Easy to Eat gebakjes.

Patisserie Unique

Sterksen

Sterksen is een ambitieus organisatieadviesbureau dat zich richt op arbeidsmobiliteit, HRM vraagstukken en HRM outsourcing. Onze focus hierbij ligt op de functiegebieden ICT, HRM en algemeen management.

Sterksen biedt klanten van Bosscher & De Witte een kosteloze doorlichting van zijn/haar hrm behoeften

Sterksen

Virro

Met 360° panorama foto’s kan uw doelgroep virtueel in uw zorginstelling rondkijken. Met een virtuele rondleiding brengt u op een interactieve manier uw sterke punten onder de aandacht. Onze nieuwste Flash viewer heeft geen extra software nodig, zo bereikt u alle bezoekers.

Speciale Bosscher & de Witte actie: bij aanschaf van tien 360° panorama foto’s krijgt u er twee gratis! Klik op de link voor details:
www.360gradenpanoramafoto.nl/b-en-w.html

Virro